Scala aan mogelijkheden
Bosboom voor Orthodontie
Orthoapnea NOA

Excellente plaatsing & maximaal comfort!

Orthoapnea NOA

Excent Sleep Solutions komt, in samenwerking met innoverende preferred suppliers, met een vernieuwd MRA-assortiment. Het nieuwe assortiment is volledig digitaal en ontwikkeld om de patiënt meer comfort dan ooit te bieden. Met de verschillende digitale MRA’s bieden wij voor iedere patiënt een passende oplossing!

De NOA van Orthoapnea is een unieke MRA met een nieuw design ten behoeve van het comfort van de kaakgewrichten en begeleiding van de proale beweging. De vleugels van de onderkaak zijn zo ontworpen dat ze het kaakgewricht ontlasten. Een perfect alternatief voor de patiënt welke elastieken nodig heeft om het openvallen van de mond tegen te gaan. NOA wordt geleverd met 4 verschillende onder splints. Doordat er geen schroefmechanisme aanwezig is, is de MRA een stuk kleiner en makkelijker in gebruik qua titratie.

Ook hier is er een digitaal platform waar u de MRA volledig op maat van de patiënt kan vormgeven.en uw patiënten zullen verrast zijn door de gunstige prijs/kwaliteitverhouding en de keuze in uitvoeringsmogelijkheden van de Excent Regulatie.