Altijd op de hoogte met nieuws
van Excent Tandtechniek
Uw tarievenlijst 2018

Uw Excent tarievenlijsten 2018

Voor u en uw patiënt.

Het is u vast niet ontgaan, de NZa heeft de mondzorg verplicht gesteld om per 1 januari 2018 de techniek- en materiaalkosten inzichtelijk te hebben voor uw patiënten. U dient de tarieven op uw website en/of in de praktijk te tonen. Excent ondersteunt u hier graag bij.

Tarieven patiënten 2018

Wij hebben een tarievenlijst gemaakt, speciaal voor patiënten. De lijst is een extractie van de reguliere tarievenlijst, met een toevoeging van informatieve teksten over producten en materialen. Het overzicht is beschikbaar in PDF zodat u het makkelijk en snel op uw website kunt plaatsen. U kunt de patiënt tarievenlijst hier downloaden. Er is ook een papieren versie beschikbaar, deze kunt u bij uw Excent contactpersoon bestellen.

Tarievenlijst 2018

Uiteraard is de reguliere tarievenlijst, voor eigen gebruik, ook digitaal en in print te verkrijgen. U kunt de digitale versie hier downloaden. Wilt u toch liever de gedrukte versie ontvangen? De tandarts tarievenlijst kunt u ook opvragen bij uw Excent vestiging.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen na aanleiding van deze mail? Neemt u dan gerust contact op met mij via onderstaande gegevens of met uw Excent contactpersoon.

Met vriendelijke groet,

Henk Kortenoeven
Commercieel directeur
h.kortenoeven@excent.eu
06 1158 3113

Meer informatie over onze producten of services?