Altijd op de hoogte met nieuws
van Excent Tandtechniek
Excent wint ondernemersprijs 2018!

Excent Tandtechniek wint de ondernemersprijs 2018!

Januari 2018, Excent Tandtechniek wint de ondernemersprijs Midden-Holland in de categorie grootzakelijk.

Na een lang traject zijn na de voordracht en selectieprocedure 3 bedrijven officieel genomineerd in de categorie grootzakelijk. Na een pitch, bedrijfsbezoek van de 8 koppige jury en een financiële en juridische doorlichting van het bedrijf, is Excent Tandtechniek op 8 januari jl. benoemd tot winnaar. Leuk detail; eerder won Excent ook al, toen nog als 'Hoeve Tandtechniek' in de categorie MKB. De driekoppige directie stond op het moment van bekendmaking op het podium van de Goudse Schouwburg met de andere genomineerde en heeft daar de prijs met zichtbare blijdschap in ontvangst genomen.

Trots

Voor de medewerkers van Excent Tandtechniek is het winnen van de prijs een vorm van waardering voor hun harde werk, zonder de tomeloze inzet van de enthousiaste tandtechniekers zou Excent niet het succes kennen dat het kent. De directie zijn de medewerkers dan ook enorm dankbaar. Voor Excent Tandtechniek bestaat er geen betere manier om 2018 te starten. Een titel om trots op te zijn!

Bedrijfsfilm

Ten behoeve van de ondernemersprijs is een bedrijfsfilm gemaakt. Deze film werd voor het eerst vertoond tijdens de finale op het podium. CEO Hidde Hoeve verteld over Excent Tandtechniek. Bekijk de video hier.

Meer informatie over onze producten of services?