Altijd op de hoogte met nieuws
van Excent Tandtechniek
Dynamisch Keramisch

Dynamisch Keramisch

Johan Cruijf Arena Amsterdam, 17 januari 2019 

U bent naar een congres geweest met fraaie voordrachten, presentaties en prachtige voor en na foto's, maar niemand vertelt hoe één en ander tot stand is gekomen, laat staan waarmee.

Hét restauratief tandheelkundig congres van het jaar.

Vandaag gaan de sprekers écht in op alledaagse kwesties als: Hoe maak je nu een goede tijdelijke kroon of een paar tijdelijke facings? Welk porselein kies ik voor mijn partiële kroon? Wat is FullZir®, wanneer gebruik ik dat en wanneer is het gecontra-indiceerd? Wanneer is composiet een betere keuze dan keramiek? Composiet layering techniek is een tijdrovende klus of kan het eenvoudiger? Wanneer prepareer ik dóór het contactpunt heen en wanneer niet? Waarom zou ik mijn outline intra sulculair leggen, welke retractiemethode verdient dan de voorkeur? Waarmee zet ik keramische restauraties vast?

Het is de missie van de sprekers om u op Dynamisch Keramisch met een schat aan direct toepasbare praktijktips naar huis te sturen. Daarnaast is er ruim aandacht voor show en de inwendige mens, kortom een dag die de algemeen practicus en tandtechnicus niet mag missen.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar het dagprogramma, wilt u meer informatie of wilt u zich inschrijven voor dit congres? Bezoek dan onze website http://www.dynamisch-keramisch.nl/ 

 

Meer informatie over onze producten of services?