Altijd op de hoogte met nieuws
van Excent Tandtechniek
Uw lokale Excent vestiging is nog altijd even dichtbij!

Uw lokale Excent vestiging is nog altijd even dichtbij!

Geachte relatie, 

Excent Tandtechniek ondersteunt de tandheelkundig behandelaar om mensen gelukkig te maken: door ze zelfvertrouwen te geven met een functionele, esthetische en bovenal stralende lach. Door de verspreiding van COVID-19 die ons land op dit moment in zijn greep houdt, realiseren wij ons meer dan ooit dat wij samen met jullie, als tandheelkundig behandelaar en tandtechnici, een maatschappelijke verantwoording dragen voor het verzorgen van een stralende glimlach. 

Met elkaar hebben wij alle nodige voorzorgsmaatregelen genomen en extra protocollen opgezet om de gezondheid van de medewerkers, de klant en de patiënt te beschermen. Wij doen er alles aan om de risico’s te minimaliseren. Hierom volgen wij alle adviezen nauw op die door het RIVM, onze bedrijfsarts en ons crisis- en preventieteam worden aanbevolen. 
 
De onzekere tijden die COVID-19 met zich meebrengt zijn ongekend, toch kan ik u beloven dat uw vertrouwde lokale Excent vestiging nog altijd even dichtbij is. Uw lokale Excent vestiging blijft de komende periode geopend en bereikbaar voor lopende zaken, reparaties en spoedgevallen. Wij zullen u en uw patiënten blijven ondersteunen waar we dat met elkaar kunnen doen.  

Wij begrijpen volkomen dat situaties als deze vragen bij u oproepen. Uw lokale vestigingsmanager blijft bereikbaar voor al uw tandtechnische vragen, daarnaast heeft Excent Tandtechniek een centrale e-mail helpdesk geopend om uw vragen rondom COVID-19 te beantwoorden:  Al uw vragen rondom COVID-19 kunt u stellen via staysafe@excent.eu.  

Mede dankzij uw vertrouwen in Excent Tandtechniek kunnen wij al onze beloften op het gebied van kwaliteit, service én levertijd blijven nakomen om ook in deze uitdagende tijden samen met u te blijven werken aan het welzijn van onze patiënten.  

Mochten wij u op welke wijze dan ook kunnen ondersteunen, doen wij dat natuurlijk graag. Neem contact op met uw lokale vestigingsmanager of direct met mij, wij helpen u graag. Want: samen sterk! 

Be the reason someone smiles today! 

Met vriendelijke groet,

Hidde Hoeve
Algemeen Directeur 

 

Meer informatie over onze producten of services?