Altijd op de hoogte met nieuws
van Excent Tandtechniek
Excent Tandtechniek altijd dichtbij met Nederlandse tandtechniek!

Excent Tandtechniek altijd dichtbij met Nederlandse tandtechniek!

Geachte relatie, 

In de afgelopen maanden zijn veel zaken in een nieuw perspectief geplaatst. Onzekerheid, verandering en emoties hebben ons allemaal geraakt en hebben een impact op ons leven gehad. Ook de komende periode gaan we nog veel ervaren van het “COVID-19 effect” maar met de ervaringen en vooral maatregelen van de afgelopen weken zullen we deze effecten bedwingen.
 

Het geeft mij energie waarmee al onze klanten en Excent collega’s in een razend tempo op een omzet niveau zijn gekomen waardoor de toekomst weer een fantastisch perspectief biedt. De omzet is sinds twee weken weer terug op het niveau van 2019. Dit geeft de veerkracht aan die we als mens bezitten.

 

Niet te onderschatten zijn de technologische en digitale mogelijkheden. Met elkaar hebben we de mogelijkheid aangegrepen om de productie van onze tandtechnische restauraties volledig in Nederland te realiseren. Lokaal aanwezig voor al onze klanten en centraal in Houten met ons high-end Excent Digital, 3D print en Cam laboratorium. Nog nooit zijn er zo veel structuren vervaardigd als basis voor kronen, bruggen en dentale prothesen!

 

Dank aan onze klanten, medewerkers en leveranciers voor al de loyaliteit en inzet waarmee we weer een toekomst met energie, optimisme en samenwerking realiseren.

 

Excent Tandtechniek altijd dichtbij met Nederlandse tandtechniek.

Met vriendelijke groet,

Hidde Hoeve
Algemeen Directeur 
 

Meer informatie over onze producten of services?