Uitsluitend kwalitatief
hoogstaande materialen
Excent Tandtechniek introduceert 'All-In Implant'!

Topkwaliteit in de implantologie voor iedereen bereikbaar?

Dat kan met het Avinent® Implant System!

In de Benelux verzorgen wij de exclusieve distributie van het Avinent® Implant System. Een A-merk implantaatsysteen dat volledig is geïntegreerd in onze digitale werkprocessen. Gevalideerd en altijd met originele componenten. Het systeem onderscheidt zich ondermeer door de overzichtelijke en compacte chirurgische en prothetische procedures.
Een paar kenmerken van de Avinent®  Biomimetic Ocean CC implantaten:

  • Hoge primaire en secundaire stabiliteit van het implantaat. De combinatie tussen de vorm en het oppervlak garandeert een snelle osseoïntegratie en een stabiel functioneel en esthetisch resultaat voor de patiënt.
  • De meest duurzame en stabiele verbinding denkbaar tussen implantaat en prothetische voorziening. Deze connectie respecteert niet alleen de biologische breedte, maar voorkomt ook onnodige herstelwerkzaamheden.
  • Maximale flexibiliteit in prothetiek en restauratieve mogelijkheden. Zowel voor conventionele als digitale processen. Avinent®  is opgenomen in alle gangbare cadcam software systemen.

Excent Tandtechniek introduceert 'All-In Implant' - implantologie totaalpakketten inclusief tandtechniek.

Root-to-Tooth Solutions van Excent Tandtechniek. Wij denken in het belang van de patiënt en het behandelteam: vanuit de restauratieve voorziening naar de basis. Betrouwbaarheid, duurzaamheid, gebruikersvriendelijkheid, kostenefficiëntie. Met het All-In Implant blijft alles overzichtelijk en praktisch. Geen onduidelijkheid bovendien voor wat betreft garantie en aansprakelijkheid, want het totaalpakket wordt geleverd door Excent Tandtechniek!


Wilt u meer informatie over het Avinent®  Implant System of over “All-In Implant”?
Neem dan contact op per mail via implantologie@excent.eu of telefonisch via
0800 330 00 00.