Optimale passing
retentie en esthetiek
Prothetiek
FlitZ® Prothese 'Crafted by Carbon'
De nieuwe FlitZ®-prothese is de eerste ISO-gecertificeerde 3D-geprinte prothese, verkrijgbaar in dezelfde kleur en esthetiek als u gewend bent. 
Volledige Prothese
Er bestaan vaak meer oplossingen voor de volledig edentate kaak dan u in eerste instantie voor mogelijk houdt.
Drukknoppen
Volledige protheses op implantaten met drukknoppen worden geïndiceerd voor edentate patiënten met een sterk geresorbeerde processus
Stegconstructie
Voor edentate patiënten met een sterk geresorbeerde processus worden tegenwoordig alle stegconstructies CAD/CAM vervaardigd.
Partiële Prothese
Excent Partiële protheses worden geïndiceerd voor patiënten met een gemutileerde dentitie en worden in overeenstemming met de wensen van u en uw patiënt op maat vervaardigd uit hoogwaardige kunststoffen.
Elastoplast Prothese
De Excent Elastoplast prothese is zeer geschikt voor patiënten met een allergie voor polymethyl methacrylaat (pmma) en is een hoogwaardig, zeer biocompatibel alternatief voor een standaard partiële kunststof prothese.
Frame Prothese
Excent Frame protheses zijn bestemd voor patiënten met een gemutileerde dentitie en worden in overeenstemming met de wensen van de tandarts en de patiënt op maat vervaardigd uit hoogwaardig Vitallium framemetaal.
Tico-coating
Patiënten met een allergie voor Chroom-Cobalt-Molybdeen metaal zijn geholpen met de goudkleurige Tico-coating over het metaalgedeelte van de frame-prothese.
Combinatiewerk
Voor patiënten met een gemutileerde dentitie is combinatie kroon- en brugwerk/frames met precisieverankering vaak de beste oplossing.
Epithese
De Excent Epithese geeft de patiënt met parodontale problemen het zelfvertrouwen terug om weer te lachen.
3D-geprinte individuele lepels en beetplaten
De natuur is een grote inspiratiebron voor nieuwe innovatieve en duurzame producten. Maak kennis met Excent 3D-printing.
Meer informatie over onze producten of services?