Be the reason
someone smiles today
ZorgSom

U en uw assistente worden dagelijks geconfronteerd met de vraag over de kosten van een behandeling en of dit vergoed wordt vanuit de (aanvullende) zorgverzekering. 

ZorgSom geeft het antwoord!

Op dit moment zijn er circa 3.000 verschillende (aanvullende) tandartsverzekeringen, met eigen vergoedingsoverzichten en voorwaarden. Vrijwel ondoenlijk om deze allemaal uit het hoofd te leren en de patiënt hierover in te lichten. Het gevolg hiervan is dat vele behandelingen uit worden gesteld of zelfs helemaal niet plaatsvinden.

Voor deze problematiek biedt ZorgSom de oplossing: u en uw patiënt zien direct in de stoel het zorgbudget en hoe groot de eigen bijdrage is. Er kan dus in veel gevallen meteen tot het inplannen van een behandeling worden overgegaan!

ZorgSom en Excent Tandtechniek zijn strategische partners in de tandheelkunde. Hierdoor profiteert u als klant van Excent Tandtechniek direct van ZorgSom:

  • Excent Tandtechniek neemt uw installatiekosten t.w.v. €150,- voor haar rekening.
  • De meest voorkomende tandtechnische producten en de daarbij horende tarieven van Excent Tandtechniek zijn geïntegreerd in de ZorgSom software. Hierdoor heeft u een nog completer beeld.

Wilt u ZorgSom aanvragen of wilt u meer informatie, ga dan naar www.zorgsom.nl

Uw voordelen