Werken
bij Excent Tandtechniek
Marketing Manager & Communicatie 
Je hebt net een leuke werkdag gehad, maar toch denk je: ‘Ik wil meer! Ik wil écht invloed uitoefenen op de marketing en communicatie strategie van een organisatie. En dan het liefst bij een bedrijf dat groeit en vooroploopt op het gebied van innovatie en digitalisering!’ Verder bruis je van de creatieve ideeën en wil je, samen met ons, mensen gelukkig maken door hen letterlijk een stralende glimlach te bezorgen. Daarom zijn wij, het grootste tandtechnische bedrijf van Nederland, op zoek naar jou!

Wij hebben nu de leukste vacature, namelijk die van:

Manager Marketing & Communicatie

(het liefst voor 38 uur per week, maar als je heel goed bent, is minder uur ook bespreekbaar)

Wat ga je doen:

Met alle expertise die jij de afgelopen jaren hebt opgedaan kom je snel tot een voor Excent succesvolle marketing en communicatie visie met bijbehorende strategie en plan. En die ga je uitvoeren! Zodanig dat we onze commerciële doelstellingen halen en nog meer klanten aan ons weten te binden. Dat doe je door een optimale inzet van offline en online communicatie, merkontwikkeling, PR, campagnes en wat al niet meer. Jij zorgt ervoor dat we tandartsen en patiënten weten aan te spreken en te bereiken. Dat vraagt naast creativiteit een gedegen strategie en ook een planmatige uitvoering. Dat maakt deze functie leuk: geen dag is hetzelfde en je werkt op allerlei niveaus: je gaat hands-on aan de slag in en met de labs en je bent tevens degene die de concepten bedenkt en deze goed kan onderbouwen. Niet alleen omdat je financieel onderlegd bent, maar ook omdat overtuigen je vak is. Dit alles doe je natuurlijk niet allemaal alleen. Je hebt een klein en enthousiast team dat onder jouw leiding groeit naar een top team met alle expertise die op Marketing & Communicatie -gebied nodig is. En verder werk je samen met het Sales team en de rest van het Management Team, waar je trouwens ook lid van bent.

    Wat vragen wij

    Analytisch vermogen, creativiteit en commercieel inzicht; dat zijn de belangrijkste kwaliteiten die je meebrengt. Het is meegenomen als je al bekend bent in onze sector of in de retail, maar als je snel leert, komt dat wel goed. Je hebt al eens een team aangestuurd en vindt dat leuk om te doen: jij zorgt ervoor dat je samen resultaten bereikt. Dat je communicatief sterk bent, spreekt voor zich, net als het feit dat je je uitstekend kunt uitdrukken in het Nederlands én Engels en bij voorkeur ook in het Duits. Ons bedrijf krijgt namelijk steeds meer een internationaal tintje. En: je bent geen starter, maar hebt na een afgeronde HBO opleiding al een aantal jaren gewerkt en zo je eigen, unieke visie op Marketing en communicatie ontwikkeld.

Wat bieden wij:

    Invloed, uitdaging en lol. En veel ambitie natuurlijk. Daarbij werken we vanuit een mooi en relatief klein kantoor aan de Reeuwijkse Plassen en als de corona-pandemie achter ons ligt, werken, lunchen en wandelen we gezellig samen met zo’n 25 collega’s van het Service Center. Uiteraard mag je ook thuis aan de slag, maar op kantoor hebben we gratis fruit! Natuurlijk kom je ook voor de groeimogelijkheden en de arbeidsvoorwaarden, want die zijn ook meer dan prima. Je krijgt een goed salaris, 25 vakantiedagen en een mooie pensioenregeling bij PFZW. En uiteraard een laptop en mobiele telefoon.

Wie zijn wij

Excent Tandtechniek is als innovatieve marktleider in de Benelux de leverancier van (digitale) tandtechniek en orthodontie voor de tandarts. Vanuit onze 28 locaties werken onze medewerkers samen met heel veel tandheelkundige specialisten en hun patiënten. Daarbij dragen niet alleen specifiek tandtechnische processen en educatie bij aan een hogere kwaliteit van leven voor de patiënt, ook alle ondersteunende processen zijn hierop ingericht.

Onze visie

Excent ondersteunt de tandheelkundige behandelaar met als doel mensen gelukkig te maken, door zelfvertrouwen te geven met een functionele, esthetische en bovenal stralende lach..

Geïnteresseerd of heb je meer vragen?

App, bel of mail Roy Kortenoeven: r.kortenoeven@excent.eu. (06-12291135)!
(acquisitie wordt niet op prijs gesteld).

 

Be the reason someone smiles today!Meer informatie over onze producten of services?