Werken
bij Excent Tandtechniek
Administratieve kanjer voor ons logistieke proces

Dit is je kans! Kom werken bij een bedrijf dat voorop loopt op het gebied van innovatie en digitalisering in de tandtechniek. Een gezond bedrijf dat sterk groeit en waar de lijnen kort zijn. Een organisatie die groot genoeg is om je prachtige ontwikkelingsmogelijkheden te bieden en door de labstructuur de werksfeer en persoonlijke aandacht geeft van een kleiner bedrijf.

Wil jij het beste uit jezelf halen en samen met je collega’s voor de tandarts en de patiënt de mooiste tandtechnische werkstukken maken? Dan zijn wij bij Excent Ortho Bosboom op zoek naar jou!

Want wij zoeken een

Administratieve kanjer voor ons logistieke proces (Parttime/Fulltime)


Wat ga je doen

Jij bent de administratieve spil tussen je tandtechnische collega’s en onze klanten. Je begeleidt en administreert alle in- en uitgaande werkstukken en bent dus degene die precies weet wat de status daarvan is. Vragen hierover kun jij dus prima beantwoorden. Om je werk goed te kunnen doen, gebruik je een modern platform dat middels signalen en dashboard je dagelijkse werk lekker inzichtelijk en leuk maakt. Je hebt veel contact met de groepsleiders van de afdelingen en onze klanten en je krijgt de kans om de digitale workflow nog verder te verbeteren. Super interessant!

Jouw profiel

Je wordt blij van een goed lopende administratie en logistiek proces en je kunt lezen en schrijven met je pc en dashboards. MS Office kent voor jou geen geheimen meer! Je vindt het ook leuk om te leren hoe een beugel werkt, om zo het maakproces beter te snappen en nog meer waarde te kunnen toevoegen met jouw werk. Omdat dit een cruciale rol is, vinden we het belangrijk dat je al ervaring hebt met dit werk, minimaal MBO 3 hebt afgerond en goed Nederlands spreekt en schrijft. Hoewel je veel samen werkt, zal je ook zelfstandig werken. Dat moet je dus ook kunnen en willen. O ja, en humor: we houden van een gezellige werksfeer.
En… je bent geïnteresseerd in de digitale ontwikkeling op tandtechnisch gebied: daar wil jij jouw kennis en kunde aan toevoegen!

    Wat bieden we jou:

    Kom je voor ons werken, dan krijg je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen middels (interne) opleidingen, cursussen en doorgroeimogelijkheden. Je hoeft de kansen alleen maar zelf te pakken! Maar er is meer; wat dacht je van:

  • Een mooi salaris passend bij je leeftijd en ervaring;
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband met daarbij de mogelijkheid meer dagen te verdienen;
  • Reiskostenvergoeding of fietsregeling;
  • een app op je smartphone waarmee je o.a. verlof kunt aanvragen, wijzigingen doorgeven en je loonstroken kunt inzien;
  • En vooral: een gezellige werkomgeving binnen een leuk en informeel team waar iedereen bereid is elkaar te helpen.

Wie is Excent

Ons lab in Houten maakt deel uit van Excent Tandtechniek. Wij zijn de trotse marktleider in de Benelux en de leverancier van (digitale) tandtechniek en orthodontie voor de tandarts. Vanuit onze 28 locaties werken we samen met heel veel tandheelkundige specialisten en hun patiënten. Ons doel is mensen gelukkig te maken door ze zelfvertrouwen te geven met een functionele, esthetische en bovenal stralende lach!

Kom jij je bij ons verder ontwikkelen?

App of mail dan jouw gegevens en CV met motivatie aan Antoinet van der Mark (Vestigingsmanager): 06-52641758 of a.vandermark@excent.eu (acquisitie wordt niet op prijs gesteld). Indien je benieuwd bent naar het lab en je wilt eerst een dagje vrijblijvend meelopen, behoort dat zeker tot de mogelijkheden.

 

Be the reason someone smiles today!


We respecteren je privacy, daarom verwijderen we jouw sollicitatie uiterlijk na vier weken nadat de vacature gesloten is.

Meer informatie over onze producten of services?