Werken
bij Excent Tandtechniek
(Leerling) Gipstechnieker

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Wil jij werken bij een bedrijf dat voorop loopt op het gebied van innovatie en digitalisering in de tandtechniek? Een bedrijf dat sterk groeit. Wil jij, samen met het team, voor de tandarts en de patiënt de mooiste tandtechnische werkstukken leveren? Dan zijn wij bij Excent Ortho Bosboom op zoek naar jou op zoek naar jou!

Want wij zoeken een

(leerling) Gipstechnieker (Parttime/Fulltime)


Wat ga je doen

Als Gipstechnieker doe jij de voorbereidende werkzaamheden voor werkstukken voor onze klanten (tandarts). Van gemaakte afdrukken vervaardig jij in teamverband de modellen waar jouw collega in een later stadium een werkstuk op maakt. Vind je het leuk om samen met gedreven collega´s gevraagde orthodontische-werkstukken conform de kwaliteitseisen te realiseren, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij vragenl

 • Je hebt technisch inzicht, twee rechterhanden, weet van aanpakken en hebt doorzettingsvermogen;
 • Je levert werkstukken van zeer goede kwaliteit;
 • Je bent gemotiveerd, enthousiast, leergierig; representatief, flexibel en hebt een servicegerichte instelling;
 • Je bent een klantgerichte teamspeler, die denkt in oplossingen en vanuit de klant.

 • En… je bent geïnteresseerd in de digitale ontwikkeling op tandtechnisch gebied: daar wil jij jouw kennis en kunde aan toevoegen!

   Wat bieden we jou:

   Kom je voor ons werken, dan krijg je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen middels (interne) opleidingen, cursussen en doorgroeimogelijkheden. Je hoeft de kansen alleen maar zelf te pakken! Maar er is meer; wat dacht je van:

  • Een mooi salaris passend bij je leeftijd en ervaring;
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband met daarbij de mogelijkheid meer dagen te verdienen;
  • Reiskostenvergoeding of fietsregeling;
  • een app op je smartphone waarmee je o.a. verlof kunt aanvragen, wijzigingen doorgeven en je loonstroken kunt inzien;
  • En vooral: een gezellige werkomgeving binnen een leuk en informeel team waar iedereen bereid is elkaar te helpen.

  Wie is Excent

  Ons lab in Houten maakt deel uit van Excent Tandtechniek. Wij zijn de trotse marktleider in de Benelux en de leverancier van (digitale) tandtechniek en orthodontie voor de tandarts. Vanuit onze 28 locaties werken we samen met heel veel tandheelkundige specialisten en hun patiënten. Ons doel is mensen gelukkig te maken door ze zelfvertrouwen te geven met een functionele, esthetische en bovenal stralende lach!

  Kom jij je bij ons verder ontwikkelen?

  App of mail dan jouw gegevens en CV met motivatie aan Antoinet van der Mark (Vestigingsmanager): 06-52641758 of a.vandermark@excent.eu (acquisitie wordt niet op prijs gesteld). Indien je benieuwd bent naar het lab en je wilt eerst een dagje vrijblijvend meelopen, behoort dat zeker tot de mogelijkheden.

   

  Be the reason someone smiles today!


  We respecteren je privacy, daarom verwijderen we jouw sollicitatie uiterlijk na vier weken nadat de vacature gesloten is.

  Meer informatie over onze producten of services?