Werken
bij Excent Tandtechniek
Office Manager

Dit is je kans! Kom werken bij een bedrijf dat voorop loopt op het gebied van innovatie en digitalisering in de tandtechniek. Een gezond bedrijf dat sterk groeit en waar de lijnen kort zijn. Een organisatie die groot genoeg is om je prachtige ontwikkelingsmogelijkheden te bieden en door de labstructuur de werksfeer en persoonlijke aandacht geeft van een kleiner bedrijf.

Wil jij het beste uit jezelf halen en samen met je collega’s onze tandtechnische laboratoria centraal ondersteunen op het gebied van HR, Sales, Kwaliteit, Marketing & Innovations en Finance? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Want wij zoeken een

Office Manager (Parttime / voor 18 tot 20 uur per week)


Wat ga je doen

Jij bent de spil van ons Service Center. Je weet waar iedereen uithangt en bent de vraagbaak voor van alles en nog wat; en dat vind je heerlijk. Je bent continu bezig: maak je het ene moment een rapportage die je naar onze labs verstuurt, het volgende moment wijs je een monteur de weg om de verwarming te laten fixen. Je beheert en verwerkt diverse klantgegevens, onderhoudt het intranet en bent verantwoordelijk voor alle facilitaire zaken op ons kantoor. Alle ingaande en uitgaande communicatie pak jij op en verder doe je nog veel meer. Zonder jou kunnen we eigenlijk niet!

Jouw profiel

Jij bent er zo één met hart voor de zaak. Je houdt ervan om dingen te regelen en collega’s te helpen. Je kunt goed je eigen werk indelen en prioriteiten stellen. Je bent snel, accuraat en hebt humor. Je communicatie-skills zijn goed en deze baan bied je weliswaar uitdagingen, maar niet die je nog nooit eerder hebt gehad. Hoewel je zelfstandig werkt, ben je ook een teamplayer. Want samen gaan we voor het beste resultaat.

    Wat bieden we jou:

    We werken vanuit een mooi, relatief klein, kantoor aan de Reeuwijkse Plassen en als de corona-pandemie achter ons ligt, werken, lunchen en wandelen we gezellig samen met zo’n 25 collega’s van het Service Center. Kom je voor ons werken, dan krijg je via de Excent Academy volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen middels (interne) opleidingen, cursussen en doorgroeimogelijkheden. Je hoeft de kansen alleen maar zelf te pakken! Natuurlijk kom je ook voor de groeimogelijkheden en de arbeidsvoorwaarden, want die zijn ook meer dan prima, wat dacht je van:

  • Een mooi salaris passend bij je leeftijd en ervaring;
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband met daarbij de mogelijkheid meer dagen te verdienen;
  • Reiskostenvergoeding of fietsregeling;
  • een app op je smartphone waarmee je o.a. verlof kunt aanvragen, wijzigingen doorgeven en je loonstroken kunt inzien;
  • En vooral: een gezellige werkomgeving binnen een leuk en informeel team waar iedereen bereid is elkaar te helpen.

Wie is Excent

Excent Service Center maakt deel uit van Excent Tandtechniek. Wij zijn de trotse marktleider in de Benelux en de leverancier van (digitale) tandtechniek en orthodontie voor de tandarts. Vanuit onze 28 locaties werken we samen met heel veel tandheelkundige specialisten en hun patiënten. Ons doel is mensen gelukkig te maken door ze zelfvertrouwen te geven met een functionele, esthetische en bovenal stralende lach!

Kom jij je bij ons verder ontwikkelen?

App of mail dan jouw gegevens en CV met motivatie aan Roy Kortenoeven: 06-12291135 of r.kortenoeven@excent.eu (acquisitie wordt niet op prijs gesteld).

 

Be the reason someone smiles today!


We respecteren je privacy, daarom verwijderen we jouw sollicitatie uiterlijk na vier weken nadat de vacature gesloten is.

Meer informatie over onze producten of services?