Werken
bij Excent Tandtechniek
Tandtechnisch manager (met oog voor kwaliteit)

Dit is je kans! Kom werken bij een bedrijf dat voorop loopt op het gebied van innovatie en digitalisering in de tandtechniek. Een gezond bedrijf dat sterk groeit en waar de lijnen kort zijn. Een organisatie die groot genoeg is om je prachtige ontwikkelingsmogelijkheden te bieden en door de labstructuur de werksfeer en persoonlijke aandacht geeft van een kleiner bedrijf.

Wij zoeken een

Tandtechnisch manager (met oog voor kwaliteit) (32 uur)


Ben jij dé deskundige op het gebied van tandtechniek? En wil jij, samen met ons, mensen gelukkig maken door hen letterlijk een stralende glimlach te bezorgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw profiel

Jij bent er zo één met passie voor tandtechniek. Jij wordt enthousiast van het continu bezig zijn met het verbeteren, ontwikkelen, ondersteunen en adviseren van het kwaliteitsbeleid gericht op de tandtechnische processen en producten, zodat we de gewenste kwaliteit aan onze klanten kunnen leveren. Door best practices en de vertaling daarvan naar onze vestigingen, blijven we onze kwaliteit naar een hoger niveau tillen met het belangrijkste doel dat onze klanten en vooral patiënten tevreden zijn.

Wat neem je nog meer mee

Je hebt ervaring met het onderhouden van klantrelaties, want jij bent de belangrijkste schakel tussen onze klanten en het lab. Je denkt vanuit de klant en diens perceptie van kwaliteit. Samen met hen ga je in gesprek over de kwaliteit die we leveren en begeleid je veranderingstrajecten wanneer nodig. Het is zeker een pré als je ervaring hebt m.b.t. ISO-normen en medische hulpmiddelen.

    Wat bieden we jou:

    Kom je voor ons werken, dan biedt onze Excent Academy je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Maar er is natuurlijk meer, zoals:
  • Een mooi salaris passend bij je leeftijd en ervaring;
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband met daarbij de mogelijkheid meer dagen te verdienen;
  • Reiskostenvergoeding en fietsenregeling;
  • Een app op je smartphone waarmee je o.a. verlof kunt aanvragen, wijzigingen doorgeven en je loonstroken kunt inzien;
  • En vooral: een gezellige werkomgeving binnen een leuk en informeel team waar iedereen bereid is elkaar te helpen.

Wie is Excent

Het Excent Service Center maakt deel uit van Excent Tandtechniek. Wij zijn de trotse marktleider in de Benelux en de leverancier van (digitale) tandtechniek en orthodontie voor de tandarts. Vanuit onze 28 locaties werken we samen met heel veel tandheelkundige specialisten en hun cliënten. Ons doel is mensen gelukkiger te maken door ze zelfvertrouwen te geven met een functionele, esthetische en bovenal stralende lach!

Kom jij je bij ons verder ontwikkelen?

App of mail dan jouw gegevens en CV met motivatie aan Annette van Wijk, onze Kwaliteits- en Retentiemanager: 06-53771032 - a.vanwijk@excent.eu (acquisitie wordt niet op prijs gesteld).

 

Be the reason someone smiles today!


We respecteren je privacy, daarom verwijderen we jouw sollicitatie uiterlijk na vier weken nadat de vacature gesloten is.

Meer informatie over onze producten of services?