Werken
bij Excent Tandtechniek
Specialist Keramiek

Dit is je kans! Kom werken bij een bedrijf dat voorop loopt op het gebied van innovatie en digitalisering in de tandtechniek. Een gezond bedrijf dat sterk groeit en waar de lijnen kort zijn. Een organisatie die groot genoeg is om je prachtige ontwikkelingsmogelijkheden te bieden en door de labstructuur de werksfeer en persoonlijke aandacht geeft van een kleiner bedrijf.

Wil jij het beste uit jezelf halen en samen met je collega’s voor de tandarts en de patiënt de mooiste tandtechnische werkstukken maken? Dan zijn wij bij Excent Tandtechniek Het Groene Hart in Gouda op zoek naar jou!

Wij zoeken een

Specalist Keramiek (parttime/fulltime)


Wat ga je doen

Als Specialist Keramist bak en modelleer je de mooiste kronen en brugwerkstukken. Vind je het leuk om samen met gedreven collega´s gevraagde productie conform de kwaliteitseisen te realiseren, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij vragen

Jij bent er zo één met passie voor het vak. Je bent goed in je werk en alleen tevreden met het mooiste resultaat. Je werkt al een aantal jaar op een Keramiek afdeling en je bent in het bezit van je diploma IVT/ DHTA (specialisatie KRT is een pre). Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook een teamplayer. Want samen gaan we voor het beste resultaat.

En… je bent geïnteresseerd in de digitale ontwikkeling op tandtechnisch gebied: daar wil jij jouw kennis en kunde aan toevoegen!

    Wat bieden we jou:

    Kom je voor ons werken, dan krijg je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen middels (interne) opleidingen, cursussen en doorgroeimogelijkheden. Je hoeft de kansen alleen maar zelf te pakken! Maar er is meer; wat dacht je van:

  • Een mooi salaris passend bij je leeftijd en ervaring;
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband met daarbij de mogelijkheid meer dagen te verdienen;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een app op je smartphone waarmee je o.a. verlof kunt aanvragen, wijzigingen doorgeven en je loonstroken kunt inzien;
  • En vooral: een gezellige werkomgeving binnen een leuk en informeel team waar iedereen bereid is elkaar te helpen.

Wie is Excent

Ons lab in Gouda maakt deel uit van Excent Tandtechniek. Wij zijn de trotse marktleider in de Benelux en de leverancier van (digitale) tandtechniek en orthodontie voor de tandarts. Vanuit onze 28 locaties werken we samen met heel veel tandheelkundige specialisten en hun patiënten. Ons doel is mensen gelukkig te maken door ze zelfvertrouwen te geven met een functionele, esthetische en bovenal stralende lach!.

Kom jij je bij ons verder ontwikkelen?

App of mail dan jouw gegevens aan Adrie Buitelaar (vestigingsmanager):a.buitelaar@excent.eu / 06 - 5187 0994 (acquisitie wordt niet op prijs gesteld). Indien je benieuwd bent naar het lab en je wilt eerst een dagje vrijblijvend meelopen, behoort dat zeker tot de mogelijkheden.

 

Be the reason someone smiles today!


We respecteren je privacy, daarom verwijderen we jouw sollicitatie uiterlijk na vier weken nadat de vacature gesloten is.

Meer informatie over onze producten of services?