Werken
bij Excent Tandtechniek
Medewerker Expeditie

Dit is je kans! Kom werken bij een bedrijf dat voorop loopt op het gebied van innovatie en digitalisering in de tandtechniek. Een gezond bedrijf dat sterk groeit en waar de lijnen kort zijn. Een organisatie die groot genoeg is om je prachtige ontwikkelingsmogelijkheden te bieden en door de labstructuur de werksfeer en persoonlijke aandacht geeft van een kleiner bedrijf.

Wil jij het beste uit jezelf halen en samen met je collega’s voor de tandarts en de patiënt de mooiste werkstukken leveren? Dan zijn wij bij Excent Hellevoetsluis op zoek naar jou!

Want wij zoeken een

Medewerker Expeditie (Parttime / 20 uur per week)


Wat ga je doen

Je bent mede verantwoordelijk voor eindafhandeling van de gemaakte werkstukken. Jij bent ons visitekaartje en ambassadeur. Daarnaast help je indien nodig mee met het klaarmaken en de administratieve afhandeling en verwerking van de werkstukken. Tevens beantwoord je de telefoon en ontvang je bezoekers op de momenten als je op de receptie werkzaam bent.

Jouw profiel

Jij bent er zo één met passie voor het vak. Je bent goed in je werk en alleen tevreden als je op tijd de werkstukken hebt afgeleverd. Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook een teamplayer. Want samen gaan we voor het beste resultaat. Daarnaast beschik je over:
 • Een geldig rijbewijs;
 • de ambitie en vaardigheden om Excent Tandtechniek Hellevoetsluis overtuigend op de kaart te zetten;

  • Wat bieden we jou:

   We werken vanuit een mooi, relatief klein, kantoor aan de Reeuwijkse Plassen en als de corona-pandemie achter ons ligt, werken, lunchen en wandelen we gezellig samen met zo’n 25 collega’s van het Service Center. Kom je voor ons werken, dan krijg je via de Excent Academy volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen middels (interne) opleidingen, cursussen en doorgroeimogelijkheden. Je hoeft de kansen alleen maar zelf te pakken! Natuurlijk kom je ook voor de groeimogelijkheden en de arbeidsvoorwaarden, want die zijn ook meer dan prima, wat dacht je van:

  • Een mooi salaris passend bij je leeftijd en ervaring;
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband met daarbij de mogelijkheid meer dagen te verdienen;
  • Reiskostenvergoeding of fietsregeling;
  • een app op je smartphone waarmee je o.a. verlof kunt aanvragen, wijzigingen doorgeven en je loonstroken kunt inzien;
  • En vooral: een gezellige werkomgeving binnen een leuk en informeel team waar iedereen bereid is elkaar te helpen.

  Wie is Excent

  Ons lab in Hellevoetsluis maakt deel uit van Excent Tandtechniek. Wij zijn de trotse marktleider in de Benelux en de leverancier van (digitale) tandtechniek en orthodontie voor de tandarts. Vanuit onze 28 locaties werken we samen met heel veel tandheelkundige specialisten en hun patiënten. Ons doel is mensen gelukkig te maken door ze zelfvertrouwen te geven met een functionele, esthetische en bovenal stralende lach!

  Kom jij je bij ons verder ontwikkelen?

  App of mail dan jouw gegevens en CV met motivatie aan Patrick van der Velden (Vestigingsmanager): 06-38311387 of p.vandervelden@excent.eu (acquisitie wordt niet op prijs gesteld).

   

  Be the reason someone smiles today!


  We respecteren je privacy, daarom verwijderen we jouw sollicitatie uiterlijk na vier weken nadat de vacature gesloten is.

  Meer informatie over onze producten of services?