Werken
bij Excent Tandtechniek
(Leerling) Gipstechnieker

Dit is je kans! Kom werken bij een bedrijf dat voorop loopt op het gebied van innovatie en digitalisering in de tandtechniek. Een gezond bedrijf dat sterk groeit en waar de lijnen kort zijn. Een organisatie die groot genoeg is om je prachtige ontwikkelingsmogelijkheden te bieden en door de labstructuur de werksfeer en persoonlijke aandacht geeft van een kleiner bedrijf.

Wil jij het beste uit jezelf halen en samen met je collega’s voor de tandarts en de patiënt de mooiste tandtechnische werkstukken maken? Dan zijn wij bij Excent Tandtechniek Het Groene Hart op zoek naar jou!

Want wij zoeken een

(Leerling) Gipstechnieker (Fulltime (38 uur))


Die enthousiast wordt van het maken van een perfect gipsmodel.

Wat ga je doen

Jouw taak is een belangrijke. Jij doet de voorbereidende werkzaamheden voor werkstukken voor onze klanten (tandarts). Van gemaakte afdrukken vervaardig jij namelijk in teamverband de modellen waar jouw collega in een later stadium een orthodontisch werkstuk op maakt.

Jouw profiel

Jij bent er zo één met passie voor het vak. Je bent goed in je werk en tevreden met een mooi resultaat. Voor een reparatie draai jij je hand niet om. Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook een teamplayer. Want samen gaan we voor het beste resultaat.
Daarnaast beschik je over:
 • technisch inzicht, twee rechterhanden en een gezonde dosis doorzettingsvermogen;
 • een goede motivatie, een lekkere enthousiasme en een servicegerichte instelling;
 • de eigenschappen om in oplossingen vanuit de klant te kunnen denken.

 • En… je bent geïnteresseerd in de digitale ontwikkeling op tandtechnisch gebied: daar wil jij jouw kennis en kunde aan toevoegen!

   Wat bieden we jou:

   Kom je voor ons werken, dan krijg je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen middels (interne) opleidingen, cursussen en doorgroeimogelijkheden. Je hoeft de kansen alleen maar zelf te pakken! Maar er is meer; wat dacht je van:

  • Een mooi salaris passend bij je leeftijd en ervaring;
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband met daarbij de mogelijkheid meer dagen te verdienen;
  • Reiskostenvergoeding of fietsregeling;
  • Een app op je smartphone waarmee je o.a. verlof kunt aanvragen, wijzigingen doorgeven en je loonstroken kunt inzien;
  • En vooral: een gezellige werkomgeving binnen een leuk en informeel team waar iedereen bereid is elkaar te helpen.

  Wie is Excent

  Ons lab in Gouda maakt deel uit van Excent Tandtechniek. Wij zijn de trotse marktleider in de Benelux en de leverancier van (digitale) tandtechniek en orthodontie voor de tandarts. Vanuit onze 28 locaties werken we samen met heel veel tandheelkundige specialisten en hun patiënten. Ons doel is mensen gelukkig te maken door ze zelfvertrouwen te geven met een functionele, esthetische en bovenal stralende lach!

  Kom jij je bij ons verder ontwikkelen?

  App of mail dan jouw gegevens en CV met motivatie aan Adrie Buitelaar (Vestigingsmanager): 06-51870994 of a.buitelaar@excent.eu (acquisitie wordt niet op prijs gesteld). Indien je benieuwd bent naar het lab en je wilt eerst een dagje vrijblijvend meelopen, behoort dat zeker tot de mogelijkheden.

   

  Be the reason someone smiles today!


  We respecteren je privacy, daarom verwijderen we jouw sollicitatie uiterlijk na vier weken nadat de vacature gesloten is.

  Meer informatie over onze producten of services?