Werken
bij Excent Tandtechniek
Accountmanager

Dit is je kans! Kom werken bij een bedrijf dat voorop loopt op het gebied van innovatie en digitalisering in de tandtechniek. Een gezond bedrijf dat sterk groeit en waar de lijnen kort zijn. Een organisatie die groot genoeg is om je prachtige ontwikkelingsmogelijkheden te bieden en door de labstructuur de werksfeer en persoonlijke aandacht geeft van een kleiner bedrijf.

Omdat we veel kansen zien in de markt om nog meer tandartsen en hun patiënten blij te maken met onze innovatieve producten zijn we binnen het Excent Service Center op zoek naar een:

Accountmanager (regio: Randstad / 38 uur per week)


Ben jij dé commercieel gedreven gesprekspartner voor onze klanten? En wil jij, samen met ons, mensen gelukkig maken door hen letterlijk een stralende glimlach te bezorgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw profiel

Jij bent er zo één met passie voor het sales-vak. Je bent goed in je werk en alleen tevreden als je klanten tevreden zijn. Door jouw gedrevenheid en uitstraling weet je nieuwe én bestaande klanten te overtuigen om te kiezen voor onze innovatieve producten en service. We gaan voor ‘maximaal digitaal’ en jij bent dan ook iemand die zelf enthousiast wordt van nieuwe digitale toepassingen.

  Wat neem je nog meer mee:

  Het spreekt natuurlijk voor zich bij een goede accountmanager, maar jij bent communicatief gewoon heel erg sterk en denkt continu in creatieve oplossingen vanuit de behoeften van je klant. Je bent al ambitieus van jezelf en targets maken je nog meer gedreven. Het is zeker een pré als je al ervaring hebt in de tandtechniek of tandheelkunde.

   Wat bieden we jou:

   Kom je voor ons werken, dan biedt onze Excent Academy je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en ook je loopbaan eindigt natuurlijk niet in deze rol. Je kan binnen ons mooie bedrijf alle kanten op: naar andere salesrollen, management functies of wellicht ambieer je een tandtechnische carrière. Alles kan: je hoeft de kansen alleen maar zelf te pakken! Maar er is natuurlijk meer, zoals:

  • een mooi salaris en een goede pensioenregeling;
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband met daarbij de mogelijkheid meer dagen te verdienen;
  • een leaseauto, laptop en Iphone;
  • een breed onboarding-programma;
  • een app op je smartphone waarmee je o.a. verlof kunt aanvragen en loonstroken kunt inzien;
  • en vooral: een gezellige werkomgeving binnen een leuk en informeel team waar iedereen be-reid is elkaar te helpen

  Wie is Excent

  Het Excent Service Center maakt deel uit van Excent Tandtechniek. Wij zijn de trotse marktleider in de Benelux en de leverancier van (digitale) tandtechniek en orthodontie voor de tandarts. Vanuit onze 28 locaties werken we samen met heel veel tandheelkundige specialisten en hun cliënten. Ons doel is mensen gelukkiger te maken door ze zelfvertrouwen te geven met een functionele, esthetische en bovenal stralende lach!

  Kom jij je bij ons verder ontwikkelen?

  App of mail dan jouw gegevens en CV met motivatie aan Marco Booms, onze Salesmanager: 06-21346203 M.Booms@Excent.eu (acquisitie wordt niet op prijs gesteld).

   

  Be the reason someone smiles today!


  We respecteren je privacy, daarom verwijderen we jouw sollicitatie uiterlijk na vier weken nadat de vacature gesloten is.

Meer informatie over onze producten of services?