Werken
bij Excent Tandtechniek
KPT- er

Dit is je kans! Kom werken bij een bedrijf dat voorop loopt op het gebied van innovatie en digitalisering in de tandtechniek. Een gezond bedrijf dat sterk groeit en waar de lijnen kort zijn. Een organisatie die groot genoeg is om je prachtige ontwikkelingsmogelijkheden te bieden en door de labstructuur de werksfeer en persoonlijke aandacht geeft van een kleiner bedrijf.

Wil jij het beste uit jezelf halen en samen met je collega’s voor de tandarts en de patiënt de mooiste tandtechnische werkstukken maken? Dan zijn wij bij Excent in Delden op zoek naar jou!

Wij zoeken een

KPT- er (fulltime / 38 uur)


die enthousiast wordt van een patiënt die met een mooie glimlach weer opstaat uit de stoel.

Wat ga je doen

Onder supervisie behandel je patiënten aan de stoel en werk je protheses af op de mooiste implantaatstructuren. Uiteraard lever je kwalitatief goed werk af. Doordat de lijntjes met de behandelaren kort zijn, kun je lekker met hen sparren.

Jouw profiel

Jij bent er zo één met passie voor het vak. Je bent goed in je werk, werkt zeer nauwkeuring en bent alleen tevreden met het mooiste resultaat. Je beschikt over een diploma IVT/DHTA (4-jarige opleiding) en bij voorkeur een specialisatie KPT. Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook een teamplayer. Want samen gaan we voor het beste resultaat.

En… je bent geïnteresseerd in de digitale ontwikkeling op tandtechnisch gebied: daar wil jij jouw kennis en kunde aan toevoegen!

    Wat bieden we jou:

    Kom je voor ons werken, dan krijg je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen middels (interne) opleidingen, cursussen en doorgroeimogelijkheden. Je hoeft de kansen alleen maar zelf te pakken! Maar er is meer; wat dacht je van:

  • Een mooi salaris passend bij je leeftijd en ervaring;
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband met daarbij de mogelijkheid meer dagen te verdienen;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een app op je smartphone waarmee je o.a. verlof kunt aanvragen, wijzigingen doorgeven en je loonstroken kunt inzien;
  • En vooral: een gezellige werkomgeving binnen een leuk en informeel team waar iedereen bereid is elkaar te helpen.

Wie is Excent

Ons lab in Delden maakt deel uit van Excent Tandtechniek. Wij zijn de trotse marktleider in de Benelux en de leverancier van (digitale) tandtechniek en orthodontie voor de tandarts. Vanuit onze 28 locaties werken we samen met heel veel tandheelkundige specialisten en hun patiënten. Ons doel is mensen gelukkig te maken door ze zelfvertrouwen te geven met een functionele, esthetische en bovenal stralende lach!.

Kom jij je bij ons verder ontwikkelen?

App of mail dan jouw gegevens en CV met motivatie aan Leo Jonkman (Vestigingsmanager): 06-22561535 of l.jonkman@excent.eu (acquisitie wordt niet op prijs gesteld). Indien je benieuwd bent naar het lab en je wilt eerst een dagje vrijblijvend meelopen, behoort dat zeker tot de mogelijkheden.

 

Be the reason someone smiles today!


We respecteren je privacy, daarom verwijderen we jouw sollicitatie uiterlijk na vier weken nadat de vacature gesloten is.

Meer informatie over onze producten of services?